Kruidige samosa's met kaki-chutney

De geur van kardemon, kaneel en steranijs lokt iedereen naar de keuken wanneer deze samosa's in de oven liggen. Specerijen zorgen voor een rijke wereld aan smaak en geven kleur en diepgang aan deze knapperige hapjes en chutney gemaakt van kakifruit.

Continue Reading

Thaise pizza met Kabocha en Thai Basil

Heb je ooit een Kabocha pompoen gegeten, dan wil je eigenlijk nooit meer een andere pompoen! Hij is heerlijk zoet, heeft iets weg van kastanje en heeft een eetbare schil. Kabocha pompoenen komen oorspronkelijk uit Japan. Kabocha wordt dan ook veel in Japanse gerechten gebruikt, maar ook in een ouderwetse pan pompoensoep smaakt hij heerlijk! Wij gebruikten de Kabocha als vervanger voor tomatensaus. Met deze kleurrijke en smaakvolle pizzapunten scoor jij zeker punten bij de eerstvolgende borrel!

Continue Reading

Geroosterde broccoli- & bloemkoolstengels met zwarte knoflook-hummus

Nu de 'R' weer in de maand is, kunnen we wel wat extra vitamine gebruiken. Een gezonde snack dus deze week. Boordevol belangrijke mineralen en vitaminen. Door de broccoletti en bloemkoolstengels te roosteren, krijgen ze een knapperige bite, dit maakt ze perfect om lekker mee te dippen in deze heerlijke hummus-dip met zwarte knoflook.

Continue Reading

Import

BUD Holland imports huge volumes of products. Yet all orders are delivered exactly as agreed: in the right quantities and in the right type of packaging. Under climate conditions which of course meet the requirements of each individual product.

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl