Tostones

De bakbanaan is het grotere broertje van de gewone banaan. Hij is minder zoet en kan niet rauw gegeten worden, deze zijn niet goed verteerbaar. Gelukkig zijn er enorm veel mogelijkheden om bakbanaan te eten! In tropische landen worden ze vaak als bijgerecht geserveerd. Soms in een paneerlaagje, gefrituurd of gekarameliseerd.

De bakbanaan is in elk stadium van rijpheid te gebruiken. Voor deze heerlijke, knapperige tostones gebruikten wij een groene, onrijpe bakbanaan.

Continue Reading

Pitahaya Spoom

Tussen de gerechten door een spoom om de verschillende gerechten te neutraliseren, kan het diner helemaal afmaken. Maar een spoom drinken omdat het gewoon heerlijk en verfrissend is met deze temperaturen, is ook een hele goede reden! Wij maakten een spoom van rode pitahaya en dat maakt deze spoom extra feestelijk, want hoe leuk is dit knalroze sorbetijs?

Continue Reading

Mini Broodje Tempeh

Tempeh is een heerlijke en gezonde vleesveranger. Perfect voor vegetariers, maar ook de niet-vegetariers bij Bud konden dit broodje tempeh wel waarderen! Tempeh heeft een stevige, koekachtige structuur. Die komt tot stand door hele sojabonen te pellen, te weken, te koken en vervolgens gedurende twee dagen te fermenteren. Tempeh heeft van zichzelf een vrij neutrale smaak, het is daarom belangrijk om het lekker te marineren.

Continue Reading

Import

BUD Holland imports huge volumes of products. Yet all orders are delivered exactly as agreed: in the right quantities and in the right type of packaging. Under climate conditions which of course meet the requirements of each individual product.

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl