Proef de smaak van Peru in deze fantastische Chicha Morada! Dit traditionele drankje heeft een vaste plek op de menukaart in Peru en is erg populair door de heerlijke frisse en kruidige smaak.
Mango ceviche, zoet-pittig met een vleugje citrus!
Rianne Haaring2023-09-12T09:55:55+02:00Mango ceviche is een heerlijke salade door de verrassende combinatie van mango, limequats, aji limo en koriander. De aji limo peper geeft dit gerecht een heerlijke Peruaanse smaak, pittig met een vleugje citrus!
Pompoenlasagne met Mexicaanse twist en tomatillo-avocadosalsa
Rianne Haaring2023-07-28T07:50:34+02:00Pompoenlasagne met een Mexicaanse twist! Door de bladen van pompoen te maken krijgt de lasagne een heerlijke zachte, zoete smaak.
Chayote tostada’s met mangosalsa
Rianne Haaring2023-07-20T11:59:18+02:00Met dit vrolijke, tropische gerecht tover je meteen een culinair feestje op tafel! Chayote gecombineerd met pulled chicken en een heerlijke fris-zoete mangosalsa on top, maakt deze tostada tot je nieuwe favoriet. Heerlijk!
Knapperige patacones met pittige Aji Criollo dipsaus
Rianne Haaring2023-08-11T09:38:19+02:00Geniet van de rijke smaken van de Ecuadoriaanse keuken met deze knapperige patacones, gemaakt van bakbananen en gecombineerd met een pittige Aji Criollo-dipsaus.
Exotische cheesecake met kaki
Rianne Haaring2023-05-11T11:30:46+02:00Deze kleurrijke kaki cheesecake trekt meteen je aandacht! De verrassende smaakcombinatie van kaki, kokos en mascarpone zorgt voor een culinair feestje. Fris en fruitig, onweerstaanbaar lekker!
Tropisch mangistan roomijs
Sanne Vermeulen2023-05-23T10:18:09+02:00IJs maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Met mangistan, dadels en kokosmelk maak je in no-time heerlijk roomijs met een tropische touch! Genieten!
Chantenay wortel & roomkaas cupcakes
Sanne Vermeulen2023-03-31T14:11:36+02:00Deze lichte en makkelijke cupcakes zijn ideaal voor Pasen. De kleine worteltjes met 'loof' van muntblaadjes doen het goed bij kids en staan natuurlijk harstikke gezellig bij de Paasbrunch. Maar eigenlijk zijn ze altijd lekker..
Kumquat Fizz
Rianne Haaring2022-12-15T16:24:55+01:00Kumquat Fizz is een heerlijk fris drankje met een vleugje pit. In deze cocktail spelen kumquats de hoofdrol. Deze heerlijke, kleine oranje citrusvruchtjes kun je in z'n geheel eten en hebben een verrassende zoet-zure smaak.
Gin&Tonic met een kruidige twist
Rianne Haaring2023-09-11T14:38:46+02:00Gin&Tonic met een kruidige twist. De kaneelstokjes, steranijs en grapefruit zorgen voor een verrassende smaakcombinatie.
Tamarita
Rianne Haaring2023-09-07T09:05:01+02:00Een margarita maar dan net even anders. Door het toevoegen van tamarindesiroop krijgt dit drankje een verrassende zoetzure smaak.
Fingerlime cocktail
Rianne Haaring2022-12-08T08:37:01+01:00Smaakvol genieten door deze kleine parels bomvol karakter. Deze cocktail met fingerlimes is een feestje voor de zintuigen!
Gevulde dadels
Rianne Haaring2022-12-08T08:10:31+01:00Dadels omwikkelt met rauwe ham en gevuld met zachte blauwe kaas en pistachenootjes, een heerlijk hapje vol van smaak. Succes gegarandeerd!
Zoete aardappel crostini
Rianne Haaring2022-12-08T08:13:52+01:00Zoete aardappel crostini met een romige topping van feta en yoghurt en een heerlijke zoetzure garnering van verse vijgen en granaatappelpitjes. Een feestelijk hapje met een mooie smaakbalans tussen zoet, zuur en hartig.
Cranberry & Ginger Mimosa
Rianne Haaring2022-12-08T08:19:43+01:00Het is tijd voor een heerlijke Cranberry & Ginger Mimosa. De lichtzure smaak van de cranberries gecombineerd met de pittigheid van de gember geven dit drankje karakter. De mousserende wijn zorgt voor een feestelijke touch. Succes verzekerd!
Myoga sushi
Rianne Haaring2022-12-08T08:21:01+01:00Heerlijke sushi met myoga en fingerlimes en als garnering daikoncress, een fantastische bite en smaakbeleving!
Pavlova vijgen
Rianne Haaring2022-12-08T08:28:07+01:00Pavlova met vijgen is een fijne combinatie van zoet en hartig. Het is een lust voor het oog en een traktatie voor de smaakpupillen.
Tartelettes exotisch fruit
Rianne Haaring2022-12-08T08:22:57+01:00Tartelettes met exotisch fruit zijn heerlijk als dessert of gebakje bij de koffie. Deze knapperige mini taartjes doen het altijd goed!
Zalmbonbon met fingerlimes
Rianne Haaring2022-12-08T08:37:46+01:00Zalmbonbons gevuld met zachte verse geitenkaas met honing en een topping van hazelnoten, dille en fingerlimes. Verrassend lekker!
Pompoenbruschetta
Sanne Vermeulen2022-12-08T08:35:03+01:00Bruschetta met een herfstige touch! Het perfecte borrelhapje op een regenachtige dag!
Cheesecake met een fris zure bite!
Rianne Haaring2022-12-08T08:43:21+01:00Heerlijke cheesecake met een verrassende combinatie van kokoscrème, slagroom en als topping Bergamot rasp voor een fris zure bite.
Wakamé misosoep ‘Japanese style’
Rianne Haaring2023-07-11T11:49:06+02:00Wakamé misosoep 'Japanese style' met stukjes tofu en verse lente-uitjes.
Kip gevuld met Artisjok
Rianne Haaring2022-12-08T09:15:14+01:00Kipfilet gevuld met gemarineerde artisjok, chermoula, venkelzaadjes, citroentijm en gebakken aardpeerblokjes met gegrilde artisjok.
Aardappel Bruschetta met groenten
Rianne Haaring2022-12-08T09:05:14+01:00Bruschetta in een nieuw jasje. "Ovenheerlijke" gepofte aardappel met bruschetta van gegrilde groentemix en een vers kruidenslaatje.
Chocoladevijgen
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:04:34+01:00Een gedurfde, maar o zo lekkere combi van zoet en zout. Deze gevulde chocoladevijgen zijn onweerstaanbaar en super makkelijk om te maken!
Mango, papaja, lychee en ananas met warme kokos-sabayon
Sanne Vermeulen2020-12-22T14:12:13+01:00Deze tropische verassing viert een klein feestje op je bord! Mango en kokos is een match made in heaven!
Salade van rettich, komkommer en zeekraal met tonijn en mango-passievruchtdressing
Sanne Vermeulen2020-12-10T11:41:34+01:00De combinatie van verse tonijn en mango is zijdezacht en verrukkelijk! Dit voorgerechtje steelt zeker weten de show bij jouw diner!
Frisse mango-limoensoep met sticky rice en sesam
Sanne Vermeulen2020-12-22T14:20:08+01:00Deze frisse mango & limoensoep is een perfect als fris voorafje voor een stevige maaltijd of als tussengang!
Kiwi gevuld met zoete avocadomousse, sinaasappel, framboos en sesamkletskop
Sanne Vermeulen2020-12-10T10:44:52+01:00Op en top tropisch, deze schattige gevulde kiwi's! Ze zijn gevuld met zoete avocadomousse, sinaasappel, framboos en sesamkletskop. Hmmmm...
Avocado met salsa verde en gegrilde puntpaprika
Sanne Vermeulen2020-12-10T10:35:28+01:00Misschien wel de állerlekkerste avocadosalade die je gaat eten! Met een heerlijke salsa verde en gegrilde puntpaprika.
Avocado gevuld met feta, zeekraal, radijs, groene asperges en gebakken kwartelei
Sanne Vermeulen2020-12-10T10:35:55+01:00Een avocado is ook heel geschikt om te vullen! Wij vullen hem met feta, zeekraal, radijs, groene asperges en gebakken kwartelei. Heerlijk!
Springroll met kabeljauw, avocado, spinazie, komkommer, basilicum en munt
Sanne Vermeulen2020-12-10T10:19:18+01:00Springrolls zijn overgewaaid uit Vietnam en zijn superlekker! Vul ze met kabeljauw, avocado, spinazie, komkommer, basilicum en munt.
Readylicious® mango smoothie bowl
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:03:40+01:00Een hippe smoothie bowl tover je in een handomdraai op tafel met Readylicious® mango's!
Mini tortilla’s met finger lime pearls
Sanne Vermeulen2023-08-22T11:29:42+02:00Steel de show met dit heerlijke en mooie hapje met garnalen en Readlylicious® avocado! De citruskaviaar maakt het helemaal af.
Spiced Goa
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:14:05+01:00Deze cocktail is gebaseerd op de exotische frisheid van ananas en de warmte van kardemon, geaccentueerd door yuzu.
Kleurrijke spring rolls
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:15:39+01:00In Vietnam kan je ze op elke hoek van de straat kopen, deze veelzijdige pakketjes gevuld met kleurrijke ingrediënten. We hebben het over spring rolls. Ze worden gemaakt van rijstvellen die je kan vullen met waar je maar zin in hebt!
Filocups met kweepeerchutney
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:15:43+01:00Om zo uit de hand te eten is de kweepeer niet aan te raden. Maar wanneer je deze geelgroene peer verwarmt verandert het harde, zure vruchtvlees in een heerlijk ingrediënt voor zoete én hartige gerechten. Maak er eens een heerlijke kweepeerchutney van!
Ponthier fruitmousse taart
info@zijenblij.nl2022-12-08T09:28:37+01:00Deze fluweelzachte en fruitige taart is gemaakt door Judith. Sophia Loren zei ooit: 'Good food is a celebration of life'. Judith is het helemaal met haar eens. Vier het leven met deze heerlijke Ponthier-fruitmoussetaart!
Jackfruit & Kokos fritters
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:28:55+01:00Het pellen van zo'n enorme jackfruit valt nou eenmaal niet mee. Daar weten wij alles van. Gelukkig hebben wij gepelde jackfruit in het assortiment! Het zware werk is alvast gedaan en het resultaat zit in een handzame verpakking van 200 gram. Zo wordt het maken van deze jackfruit & kokos nuggets een fluitje van een cent!
Ugli Arepa’s
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:23:30+01:00Arepa's zijn heerlijke, knapperige maisbroodjes. Vul ze met pulled chicken en stukjes yuzu voor een tropische touch!
Kiwaicolada
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:31:38+01:00Wij hebben een beetje moeite met afscheid nemen van de zomer. Daarom doen we gewoon nog even alsof het zomer is op kantoor. Verwarming op standje sambal, zonnebril op en deze tropische cocktail maakt je zomerse setting compleet. We zetten de herfst nog héél eventjes in de wacht...
Pomelosalade met Readylicious® avocado
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:24:42+01:00Voor deze salade gebruikten we prachtige, aromatische, rode pomelo's en combineerden deze met garnalen, Readylicious® avocado's en een heerlijke kokos-limoendressing.